Cricket Betting Site Betway
Page 1 of 16 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 233

Thread: Cricket Coach Thread

  1. #1
    Banned Blaze's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    NZ
    Posts
    5,124

    Cricket Coach Thread

    Just downloaded the trial.

    First impressions are bad. I saw in the results that Bangladesh beat Australia in a Test series and then the game froze up... haven't played a match yet.

  2. #2
    School Boy/Girl Captain
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    -
    Posts
    169
    At what point did it freeze?

  3. #3
    I can't believe I ate the whole thing NZTailender's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    25,167
    Mine freezes after all the news gets done, and then I click whether I want to manage contracts myself or hire an assistant. Then I click continue, the game screen goes a shade darker and it freezes and I have to CTRL+ALT+DELETE it closed.
    President of SKAS - Kat is King | Proud member of CVAAS - One of the best | LRPLTAS - Rosco rocks!
    Go Tigers!
    R.I.P. Fardin & Craig

  4. #4
    rather mad Norwegian Magrat Garlick's Avatar
    Defend Your Castle Champion! Monkey Diving Champion!
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    East Holland
    Posts
    26,436
    My problem - it doesn't seem to accept that I have a keyboard.



    This is on XP, in Norway, I've tried fiddling with the language options but they don't appear to have any effect.
    A follower of the schools of Machiavelli, Bentham, Locke, Hobbes, Sutcliffe, Bradman, Lindwall, Miller, Hassett, Benaud and Thunberg

    I had a glimpse of Eureka
    Chewing me up, chewing me up and spitting me out

    -jected, I was rejected
    I wasn't good enough to be elected
    Lava, it was like lava
    Moving through my body like fire


  5. #5
    Cricket Spectator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Southampton
    Posts
    12
    Sadly I have a problem too. payment accepted, I install the game and after installing and loading the game I get:

    Cricketcoach.exe has encountered a problem and needs to close. Sorry for the inconvenience. And then there it is followed by a message saying please tell microsoft about this problem.

  6. #6
    I can't believe I ate the whole thing NZTailender's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    25,167
    By the way, I'm playing as Auckland in NZ league.

    I'm just playing the demo at the moment.

    I get the same trouble as Samuel Vimes when trying to run windowed mode.

    Doesn't do it in full screen though.

    The Cricket Coach.exe on average uses 50,000k of memory on my computer.


    More things. Make sure you have the latest DirectX installed and video drivers to be safe.
    Last edited by NZTailender; 31-03-2006 at 04:46 PM.

  7. #7
    School Boy/Girl Captain
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    -
    Posts
    169
    Quote Originally Posted by NZTailender
    Mine freezes after all the news gets done, and then I click whether I want to manage contracts myself or hire an assistant. Then I click continue, the game screen goes a shade darker and it freezes and I have to CTRL+ALT+DELETE it closed.
    It might still be processing data, be patient next time.

  8. #8
    School Boy/Girl Captain
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    -
    Posts
    169
    People suffering from "Can't acquire keyboard device" error messages need to be patient when loading the game up. Don't click/press keys etc elsewhere while the window is initialising - again, this surfaced only late on.

  9. #9
    rather mad Norwegian Magrat Garlick's Avatar
    Defend Your Castle Champion! Monkey Diving Champion!
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    East Holland
    Posts
    26,436
    Quote Originally Posted by Glenn Stiemens
    People suffering from "Can't acquire keyboard device" error messages need to be patient when loading the game up. Don't click/press keys etc elsewhere while the window is initialising - again, this surfaced only late on.
    That and closing all other programs worked. Thanks!

  10. #10
    Banned Blaze's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    NZ
    Posts
    5,124
    This gameplay sucks...
    Attached Images Attached Images

  11. #11
    I can't believe I ate the whole thing NZTailender's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    25,167
    Quote Originally Posted by Glenn Stiemens
    It might still be processing data, be patient next time.

    I waited a good while before I did it. When it froze it peaked at 90,000k of memory usage.

  12. #12
    State Vice-Captain Retox's Avatar
    Flexi-Combat Champion! Tournaments Won: 1
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,317
    Does anyone have to click things two or three times for them to work? like the mouse is laggin?
    No'ones gonna take me alive
    The time has come to make things right
    You and I must fight for our rights
    You and I must fight to survive

    New Zealand Cricket Supporter

  13. #13
    I can't believe I ate the whole thing NZTailender's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    25,167
    Quote Originally Posted by Retox
    Does anyone have to click things two or three times for them to work? like the mouse is laggin?

    Mouse lags for me too.


    Otherwise this game looks quite slick and has a great amount of options (all the county/state teams from the test nations)

  14. #14
    State Vice-Captain Retox's Avatar
    Flexi-Combat Champion! Tournaments Won: 1
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,317
    Mouse Lag
    Game Freezing



    Hopefully these can be fixed.

  15. #15
    International Vice-Captain mikeW's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    on the couch
    Posts
    4,025
    Quote Originally Posted by Moon monkey
    Sadly I have a problem too. payment accepted, I install the game and after installing and loading the game I get:

    Cricketcoach.exe has encountered a problem and needs to close. Sorry for the inconvenience. And then there it is followed by a message saying please tell microsoft about this problem.
    I got the exact same problem any reason why this is happening?

Page 1 of 16 12311 ... LastLast


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. World Series Cricket memories
    By Butterteeth in forum Cricket Chat
    Replies: 23
    Last Post: 20-02-2006, 12:59 PM
  2. Cricket Mania
    By bumpuss in forum Cricket Games
    Replies: 2
    Last Post: 31-01-2006, 08:22 PM
  3. Cricket Comp
    By gossy7 in forum Cricket Chat
    Replies: 13
    Last Post: 25-01-2006, 04:22 AM
  4. Replies: 1876
    Last Post: 23-09-2005, 04:21 PM
  5. Latest Press Release
    By James in forum Cricket Games
    Replies: 34
    Last Post: 23-03-2005, 04:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •